Over ons

 


Thanatopraxie Remco Hol en Postmortale Zorg RH is een onafhankelijk en zelfstandig dienstverlener in overledenenzorg. Wij bieden aan nabestaande(n) en regionale uitvaartondernemingen een totaalpakket in overledenenzorg aan. Tevens verzorgen wij thanatopraxie op zowel locatie, ziekenhuizen of in ons dienstencentrum.

Door met meerdere zorgteams te werken zij wij er 24 uur per dag 7 dagen in de week staat voor u om alles tot in de kleinste details te verzorgen.

Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren om de overledene te vervoeren en/of de wenselijke verzorging met respect en aandacht, voor zowel de overledene als ook de nabestaanden, uit te voeren. Hierbij zijn betrokken- en betrouwbaarheid, twee kernwaarden die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Wij bieden de best mogelijke zorg aan de overledene maar ook aan de nabestaande(n). In onze visie is de beste zorg niet automatisch de meeste zorg. Ieder mens is uniek en vaak zijn er specifieke wensen. Daarom zijn wij van mening dat de beste zorg, de zorg is die individueel wordt afgestemd en waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van zowel de overledene als ook de nabestaande(n). Daarom praten wij liever over “gepast gebruik” of “nuttige zorg”

 

           
 

Meer informatie?

Cookie instellingen