Postmortale Zorg RH

de Aaldor 10 C
4191PC
Gelderland
Geldermalsen

https://thana.nl
postmortalezorg@gmail.com
0345- 23 47 00Postmortale Zorg RH is een dienstverlenend bedrijf in de uitvaartzorg. Door uitvaartondernemingen professioneel te ondersteunen bij de laatste zorg en opbaren na een overlijden, worden zij volledig ontzorgd. Ook Thanatopraxie verzorgen wij door geheel Nederland

Onze missie: waarom wij doen wat we doen. 

Bijna niemand komt van school met de gedachte om overledenenverzorger te worden. Iemand ka worden geconfronteerd met een overlijden of heeft het gevoel mensen te willen helpen tijdens kwetsbare momenten. Bij Postmortale Zorg RH houden wij van ons vak. Het geeft voldoening om onze klanten tevreden te zien en te ontzorgen tijdens de organisatie van een afscheid. Maar het uiteindelijke doel is de dankbaarheid van nabestaanden. Door een overledene toonbaar te maken, kunnen zij op een waardige manier (hoe moeilijk dat ook is) afscheid nemen van de overleden persoon. 

Oprichting Postmortale Zorg RH

De oprichter van Postmortale Zorg RH is Remco Hol. Met meerdere diploma’s op zak en veel ervaring is hij al meer dan 25 jaar een vertrouwd begrip in de overledenenzorg. Naast het ondersteunen van uitvaartondernemingen, wil Remco het algemene niveau naar een hoger level tillen. Door ervaring in te zetten en kennis te delen, is Postmortale Zorg niet alleen een professionele ondersteuner, maar ook een interne opleider. 

Een team met gedreven mensen 

Door de juiste mensen om zich heen te verzamelen en op te leiden tot professionals met ieder een eigen deskundigheid, heeft Remco een team om zich heen gebouwd met gedreven overledenenverzorgers. De organisatie heeft korte lijnen. Het voordeel daarvan is dat er altijd snel en adequaat gehandeld kan worden tijdens een melding. Een prettige groep met mensen die allemaal dezelfde werkwijze en missie uitdragen. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0345- 23 47 00 of vul het online contactformulier in. 

Melding

Veld leegmaken
Cookie instellingen